Swiss
DeLaVie Beauty DeLaVie Beauty DeLaVie Beauty

A benned lévő
szépségért

Order

„A bőröm és a hajam ápolása mellett fontos a vitalitásom megőrzéseis. Ezekben minden nap sokat segít a DeLaVie Beauty.” Ördög Nóra

A benned lévő
szépségért

DeLaVie
DeLaVie

„A bőröm és a hajam ápolása mellett fontos a vitalitásom megőrzéseis. Ezekben minden nap sokat segít a DeLaVie Beauty.” Ördög Nóra

SWISS
Order
DeLaVie Beauty

Tegyél bőröd szépségéért, válaszd a DeLaVie Beauty vitaminitalt! Bőröd rugalmasságának és fiatalságának, de hajad ragyogásának is egyik kulcsa lehet a kollagén.

A bőr 75 százalékát alkotja, így annak egyik legfontosabb alkotóeleme. Testünk fehérjeállományának is csaknem 30%-a kollagénből áll, mivel ez az anyag a porcok, inak, ínszalagok felépítésében is részt vesz. Szolgáld a bőröd, hajad szépségét és ízületeid épségét folyékony kollagénnel, amit most egyszerűen és élvezetesen napi egy finom ital formájában fogyaszthatsz el.

Italunknak kiemelkedően magas a kollagéntartalma, emellett hialuronsavat, L-karnitint, svájci gyógynövénykivonatokat, valamint C-vitamint tartalmaz, ami hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

1 doboz DeLaVie Beauty tartalmaz:

Kollagén 8250mg
Hialuronsav 50mg
L-karnitin 505mg
C-vitamin 300mg
B3-vitamin (niacin) 6mg
B6-vitamin 0,52mg
B12-vitamin 0,93µg
B5-vitamin (pantoténsav) 2,25mg
Króm 9,5µg
Koffein 33,5mg
Próbáld ki a 24 napos DeLaVie Beauty kúrát most 9 576 forintért!
Svájci gyógynövénykivonatokkal

Gyakran ismételt kérdések

A DELAVIE BEAUTY EGY ENERGIAITAL?
Bár a csomagolása alapján annak tűnhet, nem az. A DeLaVie Beauty egy komplex funkcionális ital, ami fehérjét, aminosavakat, vitaminokat, koffeint és svájci gyógynövénykivonatokat tartalmaz.
Azért forgalmazzuk az energiaitalokhoz hasonló dobozban, mert így tudjuk garantálni, hogy az italok hatóanyagai a fény hatására nem veszítenek hatékonyságukból. A csomagolás kiválasztásakor a magas minőség megőrzését tartottuk szem előtt.
Milyen ízekben kapható?
Hogyan fogyasszam a DeLaVie Beauty-t?
Tartalmaz cukrot, tartósítószert vagy adalékanyagot?
Mit jelent a svájci minőség a DeLaVie esetében?
Milyen gyógynövényeket tartalmaz a DeLaVie Beauty ital?
Laktóz- és vagy gluténérzékeny vagyok, fogyaszthatok DeLaVie Beauty-t?
Vegánok is fogyaszthatják a DeLaVie Beauty-t?
Milyen napszakban érdemes fogyasztani a DeLaVie Beauty-t?